Specialopgaver i læder

"Mit drive omkring specialopgaver, i læder,  bunder i en passion for, at de folk, der går med drømmen om et specifikt design eller projekt, kan se dette blive vakt til live. Jeg siger ikke nej til en spændende og god udfordring. Det resulterer ofte i produkter og lædervarer, som folk ikke troede var muligt at få lavet." Karina Sørensen

  

Kom forbi værkstedet!

Specialopgaver indenfor lædervarer strækker sig fra alt omkring bolig og interiør til håndlavede produkter og reparationer af eksisterende lædervarer. Har du et ønske om et eksisterende produkt i en anden farve, så tag endelig kontakt, så finder vi ud af dette. Jeg rådgiver gerne omkring læder håndværket, og med et udgangspunkt i prototyper kan jeg give et kvalificeret og realistisk bud på udførelse af en ønsket opgave eller produkt.
 
Det ønske, de tanker eller de drømme du går med, om netop dit specifikke produkt tager sig bedst ud, hvis du kommer forbi værkstedet i de smukke omgivelser i Hundested Havn. Vi kan også tage en snak over telefonen eller via e-mail.
Se evt. kontakt os