Læderkursus

Gør-det-selv læderkursus er en fed oplevelse - uanset om du laver et møbel, smykker eller lædervarer. Hos LeatherGoods bliver du udfordret på din kreativitet, og kan vække din indre designer til live. De grundlæggende teknikker inden for traditionel læderhåndværk, som er et unikt håndværk, er specialet, og det vi bruger hos os.

Læderkurset starter med en grundig gennemgang af værktøjet - hvordan og hvornår det anvendes. Herefter bliver man introduceret til forskellige typer af læder, læderkundskab m.m. 

Vi har fokus på, hvordan man går fra design idé til reel udførelse, så du får den bedste start på det produkt, du ønsker at arbejde med og få skabt.

For vigtig information om kurserne - klik her

Se ledige datoer nedenfor og book her

 

Måned Dato Kursus type Antal pladser
April 6. - 7. Grundkursus 1 3 ledige
Maj 4. - 5. Grundkursus 2 4 ledige

Grundkursus 1

Læder, værktøj og grundlæggende teknikker gennemgås. Du starter på dit eget design. 

Hvis du er ny eller lettere øvet anbefaler vi grundkursus 1. 

Grundkursus 2

Fortsættelse på eget design. Specifikke teknikker, specielle mønstre og særlige produkter eller lædervarer kan også øves på dette kursus. 

Har du styr på dine grundteknikker? Så anbefaler vi grundkursus 2. Her er der god plads til at få mere specifik viden på plads eller hvis du selv har gang i et projekt, du har brug for hjælp til. 

Eneundervisning

Vi tilbyder intensiv eneundervisning i hverdage og kurset bookes for en dag ad gangen. Kurset er for alle uanset niveau, og giver gode muligheder for at blive udfordret og kunne dygtiggøre sig, fordi der intensivt er fokus på dig (og evt. den du har med - max to personer).