Book læderkursus

Gør-det-selv-læderkurset er en superfed oplevelse. Og det er uanset, om du vil lave et møbel, et smykke, et bælte eller et andet læderprodukt. Hos Leather Goods bliver du udfordret på din kreativitet. Din indre designer bliver kaldt frem, og du bliver introduceret til de grundlæggende teknikker inden for det unikke traditionelle læderhåndværk, som er vores speciale.

På læderkurset begynder vi med en grundig gennemgang af værktøjet. Hvordan og hvornår anvendes det? Herefter følger en introduktion til forskellige typer af læder, læderkundskab m.m. 

Vi har fokus på, hvordan du tager skridtet fra design-idé til selve udførelsen, så du kommer godt fra start med det produkt, du ønsker at arbejde med og få skabt.

For vigtig information om kurserne - klik her

Se ledige datoer nedenfor og book her

 Forår 2020:

Måned Dato Kursus type Antal pladser
Februar 8 - 9 Grundkursus 1 max. 6 personer
Februar 22 - 23 Grundkursus 1

Max. 6 personer

Marts 7 - 8 Grundkursus 1

max. 6 personer

Marts 21 - 22 Grundkursus 2 max. 6 personer

Grundkursus 1

Læder, værktøj og grundlæggende teknikker gennemgås. Du begynder på dit eget design. 

Hvis du er ny eller lettere øvet, anbefaler vi grundkursus 1. 

Grundkursus 2

Fortsættelse på eget design. Specifikke teknikker, specielle mønstre og særlige produkter eller lædervarer kan også øves på dette kursus. 

Har du styr på dine grundteknikker? Så anbefaler vi grundkursus 2. Her er der god plads til at gå i dybden og arbejde med mere specifikke teknikker, eller det projekt, du måske selv har gang i og brug for hjælp til. 

Eneundervisning

Vi tilbyder intensiv eneundervisning. Undervisningen bookes for en dag ad gangen. Det er for alle, uanset niveau, og med det intensive fokus på dig og din eventuelle ledsager (kurset er for max to personer) er der gode muligheder for at blive udfordret og dygtiggøre sig.

 

For mere information kan du læse her: "vigtig information" eller skrive til sadelmagermester@gmail.com.